2013/02/24

Çanakkale Zaferi'ne Doğru


►Dünyanın en büyük deniz gücüne sahip olan İngiltere’nin görkemli filosunun, Boğaz Muharebesi’nde düştüğü aczi, yarınların Çanakkale savunucuları hiçbir zaman hatırından çıkarmamalıdır. 18 Mart 1915'i unutarak böyle bir saldırıyı ileride de göze alabilecek düşmanlar, karşılarında dünyanın yeniliklerine gözlerini kapamış bir Osmanlı Devleti yerine, en son bilim ve teknolojiye dayanan, en modern silahlarla donatılmış bulunan Türkiye Cumhuriyeti'nin Silahlı Kuvvetleri’ni bulacaklardır.

►Çanakkale Savaşları iyice tükendiği sanılan Türk'ün gücünün koşullar ne kadar ağır olursa olsun, iyi sevk ve idare edilirse, tüm zorlukları yenebilecek güç ve inanca sahip olduğunu kanıtlamıştır.

► The defenders of Canakkale in the future must not forget the fallure of the magnificent fleet of Britain that has the biggest naval force in the world. The enemiest that will the risk of such kind of an attack by forgetting the date of
18 March 1915, will encounter The Turkish Republic's Armed Forces that has the modern weapons with the latest science and technology instead of the Ottoman Empire which shut its eyes to the renovations of the modern world.

► The ones who died in the Gallipolli Campaign have proved that the Turkish Nation will survive.


► Gallipolli Campaign has proved that if the power of Turkish People that was thought to be ended is managed and directed well, the Turkish People have the belief and power to overcome all the difficulties in all conditions.

Değerli Okurlar, 
Milli birlik ve beraberlik ruhumuz adına, ayrıca internetteki kaynaklara Türkçe-İngilizce katkıda bulunmak amacıyla, kendi çektiğim fotoğraflar dahilinde, 18 Mart 2013 tarihine kadar Çanakkale Zaferi ile ilgili yayın yapılacaktır.Duyurulur...