2016/12/19

Bu Ülkeyi Böldürmeyeceğiz!

Moraller yine bozuk malûm. Canımızı yaktılar yine.
Bir hafta önceki korkunç Beşiktaş saldırısından sonra Kayseri saldırısı geldi. 2016'da 20 saldırı gerçekleşmiş ülkemizde. ''Yeter!'' demekten bıktık, usandık, yorulduk.
Terör tüm dünyayı dehşete düşüren bir illet...
''Herhangi bir zaman dilimi ve yer'' belirleyerek uygulanan şiddet eylemleri ile kitleleri korkutma, yıldırma biçimi. Asıl yıkıcı etkisi ise nerede ve ne zaman gerçekleşeceği ile ilgili bu belirsizlik. Elbette ki seçilen kurbanlar gerçek hedefler değil.
En iğrenç yüzü ile, canlı bombalar yoluyla karşımıza çıkmaya başladı artık. Sahipsiz kalmış, psikolojik sorunlarla boğuşan, ezik aile çocuklarının uyuşturucuya alıştırılıp canlı bomba olarak kullanılması ne kadar etik? Bilindik hiçbir savaş stratejisi ve hukukuyla ilgisi olmayan, millet olarak tarih boyunca gördüğümüz en aşağılık saldırı yöntemi bu!

İnsanlıktan çıkmış, gözü dönmüş vahşi bir hayvandan daha acımasız biçimde kan döken teröristlerden kaçı neye hizmet ettiğini biliyor acaba? Aslen kandırılmış birer maşa olduklarının kaçı farkında?
 
Beyinleri yıkanıp cennete gitme vaadiyle kandırılan terörist sayısı yüzde olarak daha fazla. Din ile zerre kadar alâkası yoktur terörün, bunu bilin! Dinî sembollerle, din kisvesi altında masum insanların kellesini uçurmak, şehirlere bombalar yağdırmak, günahsız çocukların canını almak olsa olsa şeytanî bir histerinin dışa vurumudur. 
Cennete gideceği sanrısıyla terörün asıl aktörlerine aptalca hizmet eden birer meczupsunuz siz. Meczup sözü hafif! Aşağılık birer katilsiniz! Patlattığınız leş bedenleriniz cennet yüzü görür mü sanırsınız!

Ve siz haince pusu kurup çarşı iznine çıkan ''silahsız askerlere'' saldırabilirsiniz ancak. Ucuz yöntemlerle, korkakça... Bu yıl Irak'ta 8 yaşındaki bir çocuğun da tıpkı sizin gibi canlı bomba olarak kullanıldığını duymuş muydunuz lağım fareleri?

Ne yaparsanız yapın, yıldıramayacak, korkutamayacak, ülkemize boyun eğdiremeyecek, bö-le-me-ye-cek-si-niz!
Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Sünnisi, Alevisiyle tek bayrak altında, tek millet, tek yüreğiz biz!

Bu ülkeyi size yedirmeyeceğiz!

Görsel: @sehr_i_kayseri (Instagram)