2015/02/16

Tecavüz Suçlularına En Ağır Ceza Gelsin!

İçlerinde acımasız birer cani barındıran ve o caniyi kadına karşı şiddet uygulayarak aktif hale geçiren canavarlara ciddi cezalar verilme vakti, yeter artık!
Bu defa da es geçilirse her yeni gün, çok daha büyük çaptaki sayısız vahşeti beraberinde getirecek, masum genç kız ve kadınların hunharca katledilmesi artarak devam edecek!

Daha 1 yıl dolmadı. Altı yaşındaki minik Gizem'i hatırlayın. Ablasıyla evlenmesine izin verilmeyen 20 yaşındaki akrabası tarafından önce bıçakla delik deşik edilmiş, sonra boğularak öldürülmüş ve cesedi yakılmıştı.

Caniler arasında işkence + öldürme + yakma alışkanlığı başladı farkettiyseniz.
İnsan ilk etapta bunun cesedin tanınmaması için yapıldığını düşünüyor. Ancak, yakma eyleminin nedeni Özgecan’ın beş para etmez, iğrenç katilinden geldi dün:
''DNA testinde delil bırakmamak için iki elini bileklerinden kestim, cesedi yaktım...''

Cinayetlerin anatomisi ile ilgilenmiş bir cani var karşımızda! Tırnakların arasında kalan deri parçalarının kendisini ele vereceğini biliyor, kafaya özellikle yazmış. Öyleyse DNA testinden geçtiği takdirde kimse onu cinayetle suçlayamaz!
Tecavüz suçunun ağırlaştırılmış bir ceza almadığını ise haydi haydi biliyor. Cesareti bu yüzden. Eğer ülkemizde tecavüz suçunun karşılığı idam olsaydı, bunu da kafasına yazar, kesinlikle yapamaz, aklından bile geçiremezdi.

Ben bunu bilir, bunu söylerim.
Biraz daha açıklık getireyim mi:
İdama karşı olan ben, bu tür tecavüz suçluları için özel bir yasa çıkarılması ve idam edilmeleri taraftarıyım!
Özgecan’ın katili derhal idam edilmeli!!!

Cezaevinden tahliye edildikten sonra yeniden suç işleyip cezaevine dönmemiş bir tecavüz suçlusu neredeyse hiç yok.
Bu durum cezaevinin caydırıcı herhangi bir işlevi yerine getiremediğini, ıslah çalışmalarının başarısız olduğunu kanıtlamış zaten. Islah çalışmaları hepimizin bildiği gibi sadece diğer mahkumlar tarafından uygulanan yöntemlerle başarıya ulaşıyor. Canından bezen cani, en sonunda intihar etmenin yollarını aramaya başlıyor.

Akşam üzeri dolmuşa binip evine dönmekten başka suçu olmayan dünyalar güzeli masum bir genç kızdan ne istedin?
Böyle vahşice işlenmiş bir cinayet hayvanlar aleminde bile yok. Sen hayvan bile değilsin iğrenç yaratık!
Sen ve senin gibi tecavüzü akıl almaz gerekçelerle meşrulaştırmaya çalışan insan taklitleri!
Acımasızca katledilmiş o melek toprağın altındayken ve ailesi kan ağlarken, aldığınız her nefes haram!