2008/10/27

Yetsin artık !

Off..off!! Sıkıntıdan patlıyorum.Hangi yolla olursa olsun bloguma gelip yazmadan duramayacağım,bunu anladım.Kaç gündür yoğun bir sıkıntının içindeyim.Bu olayın beni bu kadar etkileyeceğini söyleseler inanmazdım.Resmen elim ayağım bağlandı,hatta psikolojim bozuldu..Gerçekten..
Birçok blog yazarı arkadaş gibi yazdıkça can sıkıntısının geçtiğini farkeden biriydim ben.Henüz birkaç ay olmuştu.Ne kadar şanssızmışım.
Nedir bu yasakçı zihniyet? Kaç gündür merak etmekteydim ''Suçumuz nedir,hangi Ortaçağ zihniyeti böyle bir cezayı layık görmüştür? '' diye..Cevabı dün akşam saatlerinde bulabildim:''Digiturk''..Digiturk ile uzaktan yakından ilgisi olmayanlar neden cezalandırılıyorlar ki? Neden?..Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz ? Demokrasi ile yönetilen Türkiye Cumhuriyeti idi değil mi yaşadığımız ülkenin adı?
Az önce bilgisayarımın dns ayarlarını değiştirdim.Oh ya..! Yasak kalkmış gibi oldu.Blogumun her tarafı eskisi gibi tıkır tıkır çalışıyor.Resim ekleme ve müzik dahil.Hiçbir şifreye gerek olmaması şahane.Tavsiye ediyorum..Bunu ne kadar çok kişi yaparsa o kadar iyi galiba.En azından şu yasak sona erene kadar.
Buraya kadar yazdıklarım bariz bir rahatlama hissettirdi.Sanırım ben ömür boyu blog yazacağım.Aksi mümkün değil,hastalanırım..
Şimdilik bu kadar..Blogger'e bağlı tüm yazar arkadaşlara sevgiler,saygılar sunuyor ve başka adreslere ayrılmamalarını diliyorum.Blogger'ı seviyorum.Çünkü kelimenin tam anlamıyla burası ikinci adresim benim.
Bu konu ile ilgili fikirlerin ve tepkilerin diğer okurlarla saygı çerçevesinde ve serbestçe paylaşılması için www.serbestyazarlar.com diye bir adres var.Tepkilerin burada birikmesi ve ses verilmesi için güzel bir site.Tavsiye ediyorum.
Ve bir de blogspotyazarlari@gmail.com adresine blog adresinizle birlikte isminizi yazarak bir mail atıp imza listesine blogunuzu ve isminizi ekleyebilirsiniz.
Kampanyayı buradan izlemeniz mümkün.