2020/01/11

''Uyuyan Güzel'' Temalı Evlilik Teklifi

Kayahan'ın ''Bizimkisi bir aşk hikâyesi'' diye başlayan bir şarkısı vardı hani. Efendim, Amerikalı yapımcı Lee Loechler ile kız arkadaşı Kardiyolog Dr. Sthuthi David'in hikâyesi de kelimesi kelimesine ''Bizimkisi bir aşk masalı'' denecek türden. Masalsı!

29 yaşındaki Lee Loechler'ın 28 yaşındaki kız arkadaşı Sthuthi David'e Brookline'de küçük bir sinema salonunda yapmış olduğu sürpriz evlilik teklifi bugüne kadar izlediğiniz tüm evlilik tekliflerini unutturacak kadar sıra dışı...
Yaratıcılık ve etkileyicilik mi? Sınır tanınmamış gerçekten!

9 Ocak'ta Loechler tarafından YouTube ve Instagram'da yayınlanan video, milyonlarca insanın o özel anları izlemesi ile iki günde 5 milyonu aşarak ''viral'' hale geldi.

Yapımcı Loechler, Instagram gönderisinde filmin içeriğini değiştirmek için işbirliği yaptığı İllüstratör Kayla Coombs'ı “tüm bu şeyin arkasındaki gerçek yetenek” olarak gösteriyor. Coombs, “Uyuyan Güzel” masalında Lee'yi Prens Phillip, sevgilisi Sthuthi'i de Prenses Aurora olarak mükemmel şekilde canlandırmış gerçekten. Dikkat edildiğinde ten rengi farkları bile yansıtılmış. Projeksiyonlar sırasında, prensin (Phillip) prensesini (Aurora) bir aşk öpücüğü ile uyandırması gereken an geldiğinde Sthuthi, filmdeki uyuyan güzelin kendisine, Lee'nin de prense çok benzediğini, hatta aynı yüz ve saç stiline sahip olduğunu fark ediyor. İşte tam da o anda orijinal hikâyede değiştirilen kısım devreye giriyor. Filmde prens, elinde klasik bir Disney filminde asla yer almayacak bir yüzükle ortaya çıktığı an, Lee yüzük kutusunu kapıp sevgilisinin önünde diz çöküyor: “Seni valve (kapakçık), ventrikül (karıncık), atriyumları (kulakçık) dahilinde, tüm kalbimle seviyorum,'' diyor ve ''O bir kardiyolog! 💕💕💕” diye ekliyor:)

Brookline Lisesi'ndeyken sevgili olan Lee ve Sthuthi'nin liseden sonra yolları ayrılmış. Lee, 2012 yılında New York Üniversitesi, Güzel Sanatlar/ Film ve Televizyon bölümüne girip derece ile mezun olmuş. 2013'te Rochester Üniversitesi Tıp Fakültesine girip eğitimini tamamlayan Dr. Sthuthi David ise kardiyoloji baş asistanı olarak Virginia Hastanesi'nde çalışıyor.

Loechler, fikri oluşturduktan sonra aralık ayı başında Reddit kullanmış bu arada: “Kız arkadaşım ve ben lisede sevgiliydik. Üniversite nedeniyle yollarımız ayrıldı; ama on yıl sonra yeniden bağlanıp bir araya geldik. Onun en sevdiği film için sürpriz hazırladığım küçük bir sinema salonunu 30 Aralık'ta doldurmak üzere izleyici arıyorum. Salonda izleyiciler arasına serpiştirilmiş gizli arkadaşlarımız ve ailemiz olacak. Onun bu tanıdık yüzleri fark etmemesi için 20 koltuk ayırdım. Daha sonra kutlama olacak,” şeklinde duyuru yapmış.


Loechler Instagram'a şöyle yazmış: “Lisedeki sevgiline her gün evlilik teklif edilmez. Son altı aydır @stutzd4 ve kendimi en sevdiği film Sleeping Beauty'de canlandırmak için @kaylacoombs ile çalışıyorum. Zeki bir kişiyi bu kadar şaşkın görmekten daha iyi olan tek şey, sonsuza dek birlikte mutlu yaşayacağımızı bilmekti. Keyfini çıkarın!”

Biz de keyfini çıkaralım öyleyse. İyi seyirler...


Kaynak: burada