2020/02/07

Blog Listemde Korsan Blog Var!

Merhaba arkadaşlar. Hiç hesapta yokken, Blogger'da yaşadığım acayip bir sorunla karşınızdayım. Bu yazı 24 saat yayında kaldıktan sonra silinecektir. Bunu belirttikten sonra hemen sorunuma geçeyim. Bakalım sizler de aynı şeyi yaşıyor musunuz şu an? Ya da daha önce yaşadınız mı? Yaşamamışsanız bakın görün, okuyun. Sizin de başınıza gelme ihtimali olabilir. Paylaşayım ki bilginiz olsun. Çözümü nedir, bilen varsa hep birlikte öğrenelim.

Durum şu arkadaşlar: Sabahtan beri okuma listemde bir blog var. 2 dakika arayla yayın yapıyor. Bırakın takip etmeyi, daha önce hiç bilmediğim, görmediğim bir blog. Dili Fransızca!

Aklıma öncelikle şu geldi: ''Hmm. Yayın saati sorunu yaşayan bir blog bu. Şimdiye kadar yazdıkları yayına girmemiş, her ne olduysa olmuş, kaç yıldır ne yazdıysa hepsi birden yayına girmiş demek ki.'' Çünkü daha önce bunu yaşayan bloglar vardı. Ama hayır, bu blog öyle bir sorun yaşamıyor. Öyle olsa bekleyen yayınların hepsi birden aynı anda (aynı dakikayı/saati göstererek) yayına girerdi. Bu blog 2 dakikada 1 periyodik aralıklarla yayın yapıyor. Ve halen devam ediyor. Arada takip ettiğim birkaç blogun yayını da devreye girdi. Fakat bu blog yayınlarına periyodik aralığını hiç bozmadan devam ediyor.
Çözüm olarak şöyle bir şey denedim: "Bu blogu okuma listemden sileyim! Olur ya, yazmayı bırakan arkadaşlarımızın blogları böyle bir akıbete uğrayabiliyor. Daha önce birkaç kişinin blogu olmuştu çünkü. Demek ki bu da öyle oldu, sahipsiz bir blogtu, ele geçirildi," diye düşündüm. Ve dedim ki, bu blogu İzlediğim Bloglar listemden silip kurtulayım!

Şimdi sıkı durun arkadaşlar... Sağ kısımdaki ''İzlediğim Bloglar'' listesinde böyle bir blog yok! Hiçbir şekilde yok! Nedir bu böyle? Korsan bir blog mu? Sizin de başınıza geldi mi? Çözümü nedir bilen var mı? Halen devam ediyor. Bu blogtan nasıl kurtulurum? Yardım lütfen!!!

* * *

Blog şekil değiştirip geri döndü. Doç Dr. İlhami Yıldırım'ın blogu olmuş bu kez. Alacakaranlık Kuşağı falan mı izliyorum, ne dersiniz?! Bir zamanlar cuma geceleri yayımlanan korku filmlerinin müptelasıydım. O günleri (geceleri) hiç aratmadı bu durum. Pesss!!! Alt görseli tıklayıp okuma listemin son durumuna bakın lütfen :((